Massage mot stress och dålig sömn

Godmorgon alla läsare! Vi tog oss igenom måndagen med bravur och därifrån så brukar det bara bli bättre för varje dag som går men så är tyvärr inte fallet idag och jag tror att en massage i Kungsbacka kan vara lösnignen. Jag kan inte komma ihåg senaste gången som jag fick så fruktansvärt dåligt med sömn, helt horribelt. Visst är det en sak att sova dåligt när man är sjuk, då finns det en tydlig orsak till sömnbristen. Saken är dock den att jag är helt frisk och hade egentligen alla förutsättningar för att kunna somna bra. Tre gånger vaknade jag upp från mardrömmar, det är ganska många gånger för att vara någon som i princip aldrig vaknar från en mardröm. När jag vaknade sista gången vid klockan sex så kunde jag komma ihåg alla mardrömmar men nu några timmar senare så har jag bara vaga minnen kvar av vad det handlade om. Jag minns så väl när jag vaknade alla gånger, hur kroppen bara kallsvettades och jag var helt pigg i huvudet. Det var som att huvudet var helt klart och att jag hade fått all min sömn, vid varje uppvaknande så var jag helt pigg och kunde utan problem åkt in till Kungsbacka för att jobba. Men efter en sisådär halvtimme så slocknade jag till direkt och somnade om, sen höll det på så. Jag har en liten teori om varför det här hände och jag tror att det har något med stress, någon form av undermedveten stress som jag måste hantera och det kommer jag nog göra genom massage. Det finns många anledningar till att gå på massage men eftersom att jag har en tämligen god fysisk hälsa så är det sällan jag går på någon behandling för det. Däremot ser jag det som en lysande metod för den psykiska hälsan som stress.