Begravningsblommor

Hejsan bloggen!

Alla hjärtans dag står runt hörnet och för många är det en dag full av kärlek och glädje men för vissa är det också en dag bestående av ensamhet. Jag står lite på båda sidor inför den här dagen, det är både kärlek och ensamhet hos mig. Varje år vid den här tiden så går jag och köper begravningsblommor hos Knutpunktens Blommor en bit utanför Landskrona, exakt samma bukett.

Det är ungefär fyra år sedan som jag miste den personen som betydde allt för mig och som gav mig så mycket glädje och kärlek. Även om min stora kärlek inte finns här idag så kan jag inte låta bli att fira alla hjärtans dag med att placera samma begravningsblommor som vid vårat sista farväl på hans grav. Att bara få en lugn och fin stund ensam vid graven ger mig tillräckligt med kärlek för att klara av dagarna, det är ensamt men det är fint. Jag har själv valt att inte fira det här tillfället med någon annan och det är av den enkla anledningen att jag aldrig kommer träffa någon som kan ge mig samma känslor som han gav mig. Vi fick många dagar tillsammans och genom åren så har jag insett hur tacksam jag är för den tiden, i min lägenhet i Landskrona så finns det fortfarande kvar fina minnen men de bästa minnena kommer jag alltid bära inom mig.

Till er där ute som har någon att vara med, ta vara på er tid tillsammans för mycket kan hända på kort tid. För fem år sedan så trodde jag aldrig att jag vid den här tiden skulle gå och köpa begravningsblommor, men vissa saker kan vi inte göra någonting åt. Så ta vara på tiden mina vänner och ta hand om era nära och kära!