Byggservice för lokalen

Goddag allesammans!

Den här veckan befinner jag mig i Krokom för att se till så att gänget på Odéns Byggservice hjälper mig med mitt lager här uppe, det behöver rustas upp ganska rejält om man säger så. Fördelen med dessa hantverkare är att de har kompetensen för att kunna utföra arbete både inom bygg och plattsättning vilket är precis vad jag eftersträvar. Det är nämligen så att lagerlokalen är på gränsen till att totalt fallera så det är i grevens tid som jag nu har valt att få ordning här, jag är väldigt tveksam om lokalen här hade överlevt resten av vintern. Vad är det för lokal jag har här uppe tänker ni, jo det är som så att jag som en extra liten verksamhet levererar skidor och snowboards till de olika skidorterna här uppe både som försäljning samt uthyrning. Här i Krokom finns det inte jättemycket skidåkning att erbjuda men det ligger väldigt nära orter med högklassig skidåkning, så därför är det prioriteringar att få lite bygg och plattsättning utfört här. Den här verksamheten som jag driver vid sidan och det är till stor del nöje blandat med affärer som gör att jag har detta bolaget. Många av mina vintrar spenderas i fjällen och jag tycker det är väldigt kul med skidåkning överlag men givetvis är det utförsåkning som är det stora intresset. Naturligtvis är det också en bransch som det finns mycket pengar att hämta i.

Till Odéns Byggservice då, hos mig har jag ett riktigt trevligt gäng som kan det här med bygg. Jag har anställt denna firman förut när jag skulle rusta upp min fjällstuga i Åre, så jag vet att det finns kompetens för att få ett väl utfört arbete. Egentligen hade jag inte behövt vara här uppe i Krokom eftersom jag vet att detta kommer bli bra, men det är alltid trevligt att komma bort lite och få njuta av lite riktig vinter.