Massage för oss här i Sjöbo med omnejd

Hallååå där goa och glada bloggvänner! Hoppas er dag har varit bra så här långt! Jag har haft en underbar dag på jobbet i köket på förskolan och nu har alla barn och pedagoger fått äta fiskpinnar och potatismos. Jag jobbar i ett tillagningskök, det är mycket tunga lyft och en del monotona rörelser när man står och rör i grytorna. Sedan ska vagnar med mat köras till andra inrättningar i kommunen och det är tungt att lasta av och på dessa på lastbilen som kommer kvart över tio varje förmiddag. Jag har börjat med massage i närheten av Sjöbo på ett företag som heter Gyas Spirit and Souls, det är så himla bra med denna massage för den hjälper mig att orka med jobbet även de dagar det är som tyngst. 

Det är så bra att det här företaget finns för då kan alla vi som är intresserade av massage i Sjöbo med omnejd gå dit och få en behandlig som är anpassad utifrån våra behov. Det finns flera olka massager att välja på och det som passar mig bäst kanske inte är den massagen som är bäst för dig. Det är det som är så bra med Gyas Spirit and Souls, att de har så många olika behandlingar i massage att erbjuda så det blir då så att alla får hjälp utifrån sina behov och önskemål. Jag hoppas att jag genom mitt inlägg här på bloggen idag ska kunna vara till hjälp för er genom att berätta att det här företaget finns till för alla som vill få massage i Sjöbo eller som söker massage i närliggande kommuner. Det var allt för idag, tack och hejdå!