Fick ta hjälp av bud

Välkomna till bloggen, det har blivit dags att berätta om en av de största tabbarna jag gjort på väldigt länge. Det handlar om när jag var tvungen att hjälp av ett företag som kör bud, min glömska hjärna hade gjort det igen helt enkelt. Ungefär två veckor bakåt i tiden så befann jag mig hos familjen nere i Trollhättan och skulle spendera mer än en vecka där, jag hade tagit ledigt från jobbet eftersom vi skulle på bröllop för min storebror och hans fru. Med en vecka fylld av svensexa, bröllop och massa middagar så kan ni bara tänka er vilken stor resväska jag hade med mig när jag lämnade Stockholm för att hoppa på tåget till Trollhättan. Efter en vecka med mängder av trevliga aktiviteter så var jag helt slut när jag hoppade på tåget för att åka hem igen, energinivån var så långt ner som den bara kunde komma och jag sov i praktiskt taget hela vägen fram till centralstationen tills jag vaknar upp och inser att det är något som jag glömt.

Jag kliver alltså av tåget utan min resväska för den ligger kvar hemma hos familjen i Trollhättan. Där i låg majoriteten av de kläder som jag använder dagligen, min necessär och framförallt min dator. I full panik ringde jag till mina föräldrar och berättade vad som hänt, tillbaka fick jag en hel familj som skrattade åt mig och lovade att skicka min resväska med ett bud genast. Där och då så var inte jag inte riktigt på humöret för att skratta med dem utan jag ville bara att mitt bud skulle komma direkt, så jag kunde få mina saker tillbaka. Dagen efter så kom mitt bud och jag ringde mina föräldrar igen, den här gången så skrattade jag också. Det var så typiskt mig att detta skulle hända och det är inte heller första gången som jag glömmer av något viktigt, men tack vare ett snabbt bud från Cärry så löste det sig fort.

Ett gott skratt förlänger livet, glöm inte det!