Ny pool tack vare Dennteck Entreprenad

God morgon vänner!

Äntligen måndag och tillbaka till arbete, helt underbart! Den här veckan kommer grabbarna på Denntek Entreprenad vara här och förverkliga min vision med en pool till huset här i Linköping. Det var egentligen i höstas som jag gick i planerna att skaffa en pool med anknytning till uterummet, mitt mål är att ha en pool på ungefär tio meter med justerbara väggar för att på vintertid kunna bada inomhus och på sommartid kunna njuta av ett dopp när solen tittar fram. Det som Denntek Entreprenad ska göra är att de gräver grunden för poolen för att sedan hjälpa mig med att montera poolen, sen får vi se om de kan hjälpa mig med väggarna och taket men det skulle förmodligen inte vara några konstigheter enligt dem själva.

Eftersom det var Denntek Entreprenad som tidigare hjälpte mig med markarbetet för villan så kändes det ganska givet att återigen använda mig av deras tjänster. Det faktum att jag faktiskt är hemma och har de kommande veckorna ordnat så att jag arbetar hemifrån gör att jag kan vara med i inledningen av byggprocessen, min roll blir nog att bistå med vätska och tilltugg så att hantverkarna kan hålla energin uppe. Med ett sådant här stort projekt så kommer det att vara arbetare här i Linköping under närmaste månaden, målet var att det skulle blir klart någon gång i mitten av Mars så en månad från idag ganska exakt. En pool passar perfekt in här eftersom det är en bra bit till närmaste vatten och ska jag vara ärligt så är sjövatten inget för mig när det kommer till att bada. Jag har alltid föredragit att bada i pool och det känns betydligt renare att slänga sig i en bassäng än i en sjö, men vi alla gillar olika saker. Tänk vad världen hade varit tråkig annars!